Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet. prohlížeč do windows XP::.

Ja som pouzival tiez IE, mozno prave verziu 6, ale len velmi kratko, vtedy mi plne vyhovoval. Odkedy som objavil Avant Browser, skusal som ine (FF, Opera, Maxthon a ine), ale ziadny mi nesedel tak ako Avant. FF potrebuje desiatky rozsireni a pluginov ktore nefunguju uplne ako maju (niektore), Opera sa absolutne neda prisposobit tak ako chcem.

Na FF je dobre ze ak uz nejaka moznost chyba, tak je tam rozsirenie, ale priamo vo FF nie je takmer nic, takze vsetko sa musi riesit formou rozsireni.

Nakoniec som ale nasiel "dokonaly" prehliadac (dufam ze vsetci pochopili uvodzovky) - funkcie Avant + jadro Gecko (Firefox), moznosti Firefox (pluginy, rozsirenia, aj ked nie vsetky, kontrola pravopisu, aj bez diakritiky!) - to je Orca Browser - tiez freeware, od autora Avant Browser. Odporucam navstivit forum kde su rady ako "spojazdnit" niektore veci ktore nefunguju, nie je toho vela, urcite je to pohodlnejsie, pridat par pluginov a rozsireni, ako skladat z rorsireni cely prehliadac.

http://www.orcabrowser.com/

http://forum.avantbrowser.com/ (forum je na strankach Avant Browser)

Samozrejme, kazdemu vyhovuje nieco ine, ja som len odpovedal na otazku. Orca Browser odporucam kazdemu kto pouziva(l) Avant, alebo kto sa pokusa(l) prejst na Firefox, ale chybalo mu tam nieco, alebo sa mu nechcelo stahovat koli kazdej funkcii rozsirenie. Ako stary uzivatel IE ho tiez odporucam vsetkym ktori pouzivaju IE a myslia si ze im staci a vyhovuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny