Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Display driver has stopped responding and has recovered

Ahoj,
tak si tu lámu hlavu nad problémem s Trackmania Nations Forever, do čehož jsem se nechal uvrtat zde.:-)

Čas od času (tak jednou za šest, sedm minut) se mi ve spuštěné jedoucí hře obraz na cca 10 vteřin zmrazí (zvuk pokračuje dál), zčerná obrazovka, a po pár vteřinách vše pokračuje dál. Když vyskočím do Windows, je tam tato hláška:

http://pc.poradna.net/file/view/1477-msg-png

Chtěl jsem v ovladačích zakázat VPU recover, ale nejsem schopen to najít. Používám poslední ovladače z www.amd.com, včetně CCC - ty jsem stáhnul a zkusil včera, problém to nevyřešilo.

Zbytek konfigurace: Vista 32bit SP1 ENG, X2 5000+, 4GB RAM, 780G chipset, HD 3850 s Accelerem a pasivky na RAM a REG. Nic není OC (původně bylo, ale vrátil jsem to zpět), nic se nepřehřívá. Všechny ostatní hry (včetně náročných jako Crysis atd.) šlapou jak hodinky (tedy úměrně schopnostem GPU) a tímhle problémem netrpí. Jen Trackmania.

Na netu jsem našel řadu řešení, všechna dostatečně bizarní, netýkající se přímo Trackmanie a pro mě neaplikovatelná (jednomu pomohlo navýšit RAM z 1GB na 4GB, druhému pomohlo koupit si nový HDD - já mám na obou min. 20GB free).

Ještě zkusím nainstalovat SP2 pro Vistu, ale od toho si moc neslibuju. Nějaké další nápady?

Díky!

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny