Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je vhodne pouzit robots.txt na flash webu, pripadne jaky jeho obsah pouzit?

Ahoj,

potreboval bych poradit se souborem robots.txt. Predem rikam, ze tomu vubec nerozumim a ani nehodlam a chci pouze odpoved na otazku a pripadne tam nakopcit soubor. Mam stranky ve flashi a pravdepodobne tam v obsahu na serveru neni soubor robots.txt. Hledal jsem ho na serveru a vypada to tak, ze tam neni. Trosku jsem hledal po netu, co to znamena, ale stejne to poradne nechapu. Takze potrebuju vedet, jestli je dobre mit tento soubor na flashovem webu, ktery ale umi zobrazit i HTML obsah. Chtel bych, aby vyhledavace tento web nasly.
Ted jeste vysvetlim, jak jsem si vsiml, ze tam soubor asi neni. Prohlizel jsem si posledni navstevy z logu na hostingu a bylo tam spousta navstev od Googlu a mezi nimi to vzdycky asi hleda soubor robots.txt a je u nej kod 404 a protoze vim, ze 404 je neco ve smyslu, ze to nebylo nalezeno, tak jsem se v tom zacal stourat.
Takze pokud nekdo rozumite SEO a umite poradti, jestli je vhodne na takovyto web dat tento soubor a umite navrhnout i nejaky jednoduchy a funkcni obsah, tak bych byl rad. Pokud je ten soubor vicemene zbytecny, tak bych ho tam nedaval.

Tohle hledal jeden robot

robots.txt
Http Code: 404 Date: Jul 18 18:08:10 Http Version: HTTP/1.0 Size in Bytes: 794

a tohle druhy

robots.txt
Http Code: 404 Date: Jul 18 19:23:35 Http Version: HTTP/1.1 Size in Bytes: 831

Dik.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny