Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tabulka FAT 32 a W XP

Nabuduce nic nedavaj robit ziadnemu ucitelovi. Keby sa v tom vyznal tak by nebol ucitel ale robil by za 5x vyssi plat v praxi (nic proti ucitelom, obcas sa najde aj schopny)

Po instalacii WinXP nemoze len tak samo od seba vsetko fungovat tak ako predtym, musis nainstalovat ovladace na vsetko co v tom PC je, a vsetko co chces k tomu pripajat.
Ovladace sa daju najst na strankach vyrobcov tych zariadeni, zacat treba ovladacmi na maticnu dosku, grafiku, zvukovku, atd. Ake mas v PC komponenty ti vypise napr. program everest home.

Dalsie problemy (nejde fotak apod) treba riesit v osobitnej otazke kde napises presne jaky fotak a jak pripojeny (a jaku mas maticnu dosku - vid everest home), a co sa deje ked ho pripojis (ci sa objavi nejake zariadenie v pravy klik na tento pocitac - spravovat - spravca zariadeni a ci tam je nieco so zltymi otaznikmi/vykricnikmi, ci sa objavi novy disk v pravy klik na tento pocitac - spravovat - sprava diskov a ci ma priradene pismeno).

S FAT32 a NTFS to nema nic spolocne, ze prekonvertoval FAT32 na NTFS je vpodstate vporiadku (nemusel to robit ale ked to skonvertoval tak je to OK, NTFS je lepsi).

P.S. a vsetky programy (NOD apod) bude asi treba nainstalovat tiez nanovo.
Nabuduce sa opytaj tu predtym ako zacnes robit s PC take machinacie, bolo by ti poradene rizika a problemy ktore potom nastanu a prip. aj by si to s radami odtial urobil sam a spravne, a nie davat to nejakemu co to len cele dodrbe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny