Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má cenu kupovat Visty ?

Windows Update ti poskytuje vyhodu ze ten nefunkcny Winsrot aspon trochu sfunkcnuje, a hlavne zaplatava diery cez ktore sa do PC nadrbavaju cervy, a teda neupdatovany Win mas za chvilu zavireny, co nebude srat len teba ale aj vsetkych ostatnych ktorym cez tvoj PC budu odosielat spamy apod a budu mat chut ti dat do drzky ze mas zavireny PC.
A obcas sa pritrafi aktualizacia ktora potom odhali aj ten tvoj crack, a v tom je vyhoda legalneho OS ze nemusis vkuse cakat ze kedy sa rano zobudis zapnes PC a mas cierne pozadie a velky napis Vas system je nelegalny a 3dni to zas crackovat a crack obsahuje vir takze si to zas hned aj zaviris a budes si davat dokolecka crackovanie a odvirovanie :-)
Licencia je viazana na PC cim v MS myslia motherboard, ale mozno bude treba po vymene nejakeho komponentu znova aktivovat ale aktivacia by mala prejst bezproblemov ak si nemenil MB. Inac aj ked sa meni MB da sa povedat telefonom ze sa stara pokazila a mali by to zaktivovat. Takze to zas s tym "licence skonci" neni az tak horuce jak si myslis.

Ked na to mas tak si to kup ked na to nemas tak rob co chces ale nemusis to vypisovat na internet, nikoho tvoje cracky nezaujimaju.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny