Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má cenu kupovat Visty ?

Trosku splietas pojmy a dojmy a potom mas z toho paskvil.
V prvom rade zrovnavat software a predovsetkym OS s vyrobou resp lisovanim umeleckeho diela je ako ked porovnavas lietadlo a auto. Oba su dopravne prostriedky, ale kazdy ma svoje urcenie a nemozes tam hladat podobnosti. Na vyrobe OS makaju mesiace desattisice ludi, album sa nahra za par tyzdnov, mesiacov a na jeho vyrobu staci par ludi. Navyse vydanim albumu sa starostlivost on konci, kdezto o vydany OS sa treba starat a vydavat rozne opravne balicky (toto sa netyka len win ale VSETKYCH OS).
Tvoj problem je, ze sa tu verejne chvalis, ze si si dany software ukradol a pokusas sa o tom rozprudit zbytocnu verejnu diskusiu, kde chces svoj postoj obhajit. Navyse sa ti nepaci, ze ostatni sa tvaria, ze nikdy nic podobneho neukradli. Ale oni predsa nic take netvrdili, tvrdili len, ze tvoj posotoj je amoralny a ze ked uz mas teda nutkanie kradnut, kradni si potichu a nechval sa tu tym na fore a neobhajuj si svoj postoj pred ostatnymi.
Btw tie priklady s tym nezamknutym autom, toto je snad uz 4 rocny evergreen na nete a pride mi to, ze sa to bude vytahovat snad vecne. Je to rovnako stupidne prirovnanie ako vsetky podobne.
Fakty:
- software si ukradol, pretoze o jeho nelegalnosti vies. Odpada tym dovod o pouzivani v dobrej viere. To, ze ti ho dal kamarat a pod nehra rolu. Pri instalacii navyse potvrdzujes licencne podmienky MS, ktore porusujes (opat vedome).
- obhajovat tento postoj na verejnosti nema zmysel. Vsetky argumenty o neschopnosti MS zabezpecit si svoj vlastny system su zvasty (ziaden software nema 100% zabezpecenie), argumentacia vysokou cenou taktiez (cena je primerana, ak sa ti zda vysoka pouzivaj nieco ine) a uz len usmev moze vyvolat tvoje tvrdenie, ze si nic neukradol lebo software ti dal kamarat a ty si si ho "len" nainstaloval.

P.S. Nie ani ja nemam na svojom PC vsetko original zakupene. Na rozdiel od teba si vsak pojem kradez uvedomujem celkom jasne, nechvalim sa tu tym a neriesim tu chujoviny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny