Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem padající okna prohlížeče

Známý mě ukecal abych se mu pokusil pomoci s internetem na firemním pc. Marně jsem se ho snažil přesvědčit, že by se měl obrátit na nějakou servisní organizaci. Je to totiž podnik s tureckým majitelem a mám tak trochu pocit, že to tam mají dost volný.
Vždy kdy se pokusím otevřít IE objeví se na chviličku seznam a pak okno zmizí. Zabezpečení mizerné - vypnutý firewall, jeden jediný administrátorský účet do xp home a to bez bez hesla. Body obnovení žádné. Antivir nějaká avira v němčině zapnutý byl a když jsem ho sustil našel 4 viry (nějaký trojan) ale i po smazání problém přetrvává. A aktualizovat tu aviru nešlo. Zato aktualizace xp proběhli bez problémů. Zkusil jsem použít jiný prohlížeč (firefox) ale i tam to bylo podobné ...z neznámých příčin nemohl být spuštěn..
Přiznávám že viry většinou neřeším, přeinstaluju nebo obnovím ze zálohy. Ale v tomto případě to nepůjde, napadá mě použít nějak antispyware, ale netuším jestli to není zbytečná cesta.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To bude prolezlé viry až hanba. Asi jediný možný postup je to celé přeformátovat, znova nainstalovat…
Rce 03.08.2009 14:30
Rce
No byla tam ta Avira v němčině - s jistými problémy jsem ji spustil ale když se mě to ptalo co s vir… poslední
jiný David 03.08.2009 16:38
jiný David

No byla tam ta Avira v němčině - s jistými problémy jsem ji spustil ale když se mě to ptalo co s viry to už jsem potřeboval slovník. Ale problém je, že je to firemní počítač a majitelé jsou pryč a nerad bych je připravil o data. Ale to přeformátování a přeinstalace - mám na to naprosto stejný názor. Děkuji.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru