Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Připojení k WIFI síti

dobrý den potřeboval bych poradtit jak se pripojit na WIFI sít kterou nevidím ale vim ze existuje a ze sít pokrývá celý byt. Máme Internet natazeny od poskytovatele pomocí bezdrátu. A dodal nám router nebo neco pribuzneho a je to zřejmě nastaveno jako WDS. To zařízení funguje jako router a AP v jednom. Ale jak uz jsem psal výše tak poskytovatel WIFI sít skryl a ja se na ni potrebuju připojit. Je nejaka možnost že bych tu sít nějak zobrazit a nebo se na ní připojit pomoci nejakeho programku?? Budu rád za všechny rady. (To "zařízení" nemá žádný štítek ani popis je to pouze černá podlouhlá krabice s vystupy na 3 utp kabely,a dva konektory RSMA.)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta cerna podlouhla krabice je s nejvetsi pravdepodobnosti Microtic RouterBoard rady 400 :-D WDS ti t…
JR_Ewing 11.08.2009 16:13
JR_Ewing
jeste bych se chtel zeptat kde najdu možnost připojit k jine bezdratove siti ve win XP home edition…
lovasjirka 11.08.2009 16:52
lovasjirka
ovladací panely > sítová připojení > pak pravou myší na bezdrátové připojení k síti > zobrazit bezdr…
karelX 11.08.2009 17:15
karelX
diky poslední
lovasjirka 11.08.2009 19:43
lovasjirka

Ta cerna podlouhla krabice je s nejvetsi pravdepodobnosti Microtic RouterBoard rady 400 :-D WDS ti tam urcite nenastavil, jedna antena slouzi k prijmu signalu od nej, druha vysila signal po byte, zarizeni mezi temito sitemi normalne routuje.
Jedine co potrebujes znak k pripojeni k siti jsou nazev site a klic k zabezpeceni. Kdyz je nazev site skryty, sice neuvidis nic v "site k dispozici", ale kouzelnym tlacitkem pripojit k jine bezdratove siti se, po zadani vyse uvedenych udaju, zazracne pripojis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru