Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se sluchátky

Dobrý den, mám takový problém.. Když zapojím sluchátka do počítače, tak jde zvuk stále přes reproduktory... sluchátka zapojuji do "dírky" (promiňte, nevím jak se tomu říká), která se nachází zepředu počítače..jsou tam dvě, ani jedna nefunguje...zvuk jde do sluchátek pouze v případě, že vypojím reproduktory, které jsou zapojené zezadu počítače a zapojím tam sluchátka, což mi ale nevyhovuje, protože jsou pak sluchátka moc krátká a přepojovat tam furt reproduktory a sluchátka je také nepraktické...zkoušel jsem několik sluchátek a žádná nefungovaly...když jsem to zkoušel u jiných pc vše bez problému...zkoušel jsem to na windows xp a windows 7 ... děkuji za rady

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
příště zkoušej jen zelený výstup, ať si zkrátíš hledání. problém bývá ale jinde: pokud je to skláda… poslední
lední brtník 14.08.2009 22:34
lední brtník

příště zkoušej jen zelený výstup, ať si zkrátíš hledání.

problém bývá ale jinde: pokud je to skládaný pc, může být že novější základní deska se zvukovkou hd audio si nerozumí se starým předním panelem na bedně. automaticky nedetekuje zasunutý konektor a proto nehraje.
(zadní výstup funguje, protože vede přímo do základní desky)

buď si v tescu pořiď prodlužovací kabel na jack 3.5" dozadu, nebo používej repráky s tzv. "dálkovým ovládáním", které mají na stole výstup pro sluchátka.

ještě můžeš v nastavení zvukovky zkontrolovat, že má používat detekci sluchátek na předním panelu. ale pokud to nepomůže, jde o popsaný případ staré kisně.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru