Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Potíže s wifi internetem

Mám potíže s internetem. Lépe řečeno s Wifi. Měl jsem tu už několikrát technika a všechno kontroloval, ale nic nezjistil. Mám tu wifi router, na který jsou připojeny tři notebooky. Několikrát za den ale dojde k "výpadku" internetu. Občas na pár minut, občas na pár hodin. Projevuje se to tak, že mi firefox hlásí "Vypršel čas na spojení". Když ale v příkazovém řádku pingnu DNS server nebo seznam.cz, odezvy jsou rychlé a bez výpadků, ačkoliv mi internet v prohlížeči nejde.

Zkoušel jsem si nastavit statickou IP, vypojit router a připojit se rovnou na kabel. Všechno fungovalo. Myslel jsem teda, že je špatný router, tak jsem donesl jinej, ale výpadky internetu jsou stále stejně časté. S notebookem nic nemám, připojoval jsem se na net už všude možně a všechno jelo.

Taková zvláštnost - mám tu jeden starý notebook, který jsem spustil a připojil se na youtube. Jakmile jsem pustil několik videí naráz a počítač mi zahlásil nedostatek virtuální paměti, okamžitě všem, co byli připojeni na wifi router, přestal fungovat internet. Nedokážu si představit, jak dokázal jeden počítač zablokovat celej wifi router, každopádně jsem to zkoušel několikrát, vždy se stejným výsledkem.

Tento počítač už nepouštím, k výpadkům internetu ale stále dochází a já nevím, čím by to mohlo být.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny