Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na aktualizace Win XP

já si říkám kde ty pitomosti jaké lamy hlásaly, ale pak jsem svůj nesmírně vtipný komentář radši smazal - lidskou blbost komentovat nejde.
aha, živě. no jistě, lamy mají pravdu a ms neví co vlastně vyvíjí. poslechni je, a budeš mít slunce v duši a žádné problémy.

..po vypuštění SP3) negativních reakcí na SP3 docela dost..
názor 1000 blbečků nemá žádnou váhu proti jednomu mému názoru. [brtníkův axiom]

jestliže máš aktivně pilně záplatovaný systém sp2, pak ti sp3 nepřinese nic nového, kromě pár neoficálních záplat je update zbytečný.
asi tak: záleží v jakém stavu teď tvůj systém vlastně je. jak svižně reaguje, kdy byl naposledy přeinstalován a co kdo do něj svévolně doinstalovává / rozesírá ho.
protože sp3 proti záplatovanému sp2 nepřináší prakticky nic navíc, kromě známého faktu (přes bláboly výrobce) že tuny záplat anebo každý servicepack systém jen zpomalují.
prosím neplést s vyjímečným sp2 pro xp - ten přinesl částečný update systému a řádové zvýšení bezpečnosti, proti tomu je sp3 jen snůškou záplat

čili má veliký smysl mít instalačku xp - a ihned po ní nahrát sp3, pokud už není rovnou integrovaná.
má taky smysl zkusit zachránit neustále padající "vytuněný" lamosystém přeinstalací posledního servicepacku, než to člověk šmahem odepíše a nainstaluje znova.
ale pokud je systém trvale aktualizovaný, žádný přínos tam nevidím. leda že přestane vyskakovat upozornění na sp3, jinak je to k ničemu.

4 z 5 brtníků momentálně postupují takto: nainstalují rovnou xp sp3, a službu automatické aktualizace zakážou - nic zajímavého už dnes ms stejně nenabídne. a pokud se dočtu o nějaké zajímavé bezpečnostní díře (třeba s dns), tak si hotfix doinstaluju ručně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny