Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nízká nežádoucí frekvence procesoru 800MHz misto 3,2GHz

ahoj mám podobný porblém od doby co jsem flashnul bios 1501 do mé desky M4A79T deluxe.V byosu jsem zkoušel nastavit ručně cpu ratio na 16x , fbs 200,pcie 100 cpu voltage 1.4 a pak jsem povypínal cool n Quiet a C1E. Ale marně. Teď co mi píše cpu-z je to samé jako kdybych s tím nic nedělal. tady je foto jak před změnou v biosu tak i po změně http://cathedral.unas.cz/pc.jpg. I když cpu zatížím třeba s programem CINEBENCH a nebo wPrime a nebo ORTHOS.ještě jsem našel na google nějaké články s tím samím problémem ale nejsem z toho moudrej. tady jsou ty odkazy http://www.lostcircuits.com/mambo//index.php?optio n=com_content&task=view&id=58&Itemid=1&limit=1&lim itstart=2 a ještě tento. http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20090828080 121859&board_id=1&model=M4A79T+Deluxe&page=1&SLang uage=en-us.
Neumím moc anglicky takže jsem v háji.je to někdo kdo by mi mohl poradit? Jinak pc jsem stavěl já sám osobně a není to můj první počítač co jsem stavěl ale tohle se mi ještě nestalo.Díky za pomoc.Jinak jsem tu nafotil bios co bylo jako default a co jsem pozměnil. je to vyfocené postupně. http://cathedral.unas.cz/bios.zip.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny