Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Účty v MS Outlook

Weby opravdu nedělám. To je pravda. Nicméně mi to opožděně také došlo :-). Čili, jestli jsem pochopil správně, jde o problém s "formuláři". Původně jsem si myslel, že doslovně přepisuješ co ti tvá známá posílá.
Takže ještě k MSO, libovolné verze. Funguje jí vůbec odesílání zpráv z Outlooku ? Na obrázcích je pole test účtu. To bych jí doporučil jako první odzkoušet. A to u obou účtů, které tam má vytvořeny. Teprve po úspěchu bych řešil další. Já vím. Je to starší dáma, ale je dobrá už tím, že se vůbec snaží.

Mám kolegu který je výrazně mladší, studoval "MATFIS", umí dodnes propočítat dráhu letu rakety na měsíc. Ale například změnit heslo v počítači, zašifrovat soubor, nedej bože - přírodo - vytvořit nový účet, nebo přejmenovat soubor, vytvořit složku. Neřešitelné. Mohu vysvětlovat každý den a každý druhý den už netuší jak na to.

Vím že to sem nepatří. Ale musím se vždy smát, když si něco uloží na /jak říká/ flačku a jde se podívat na jiný počítač, zda to tam opravdu je, se slovy - já tomu nevěřím. Kdoví co s tím ta mrcha udělala. :-) Už nevěřím že "0" je "0" a "1" je "1". (Samozřejmě ve dvojkové soustavě.) Pak kolabuji a říkámsi, že už to asi vzdám. Ale je to hodný člověk, kamarád. Tak nemohu a trpím dál...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny