Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bitova kopie win 7, problem pri jejim vytvareni.

Ahoj,

tak jsem tady zase se zalohovanim. Tentokrat mam problem s win 7. Jestli to nekdo pouzivate nebo umite nastavit, tak prosim o radu.
Pred par dny jsem zkusmo udelal zalohu pomoci vestavene funkce win 7 Vytvoreni bitove kopie systemu. Zaloha se bez problemu vytvorila a zkusil jsem z toho i obnovit system, coz opet probehlo bez problemu a rychlost byla uzasna. Jenze ted jsem priinstaloval dalsi programy a potrebuju udelat dalsi bitovou kopii a narazil jsem na problem. Nevim kde se stala chyba, jestli jen neco delam blbe nebo se nejak podelaly win a potreboval bych to zjistit, protoze jsem se kvuli neskutecne rychlosti obnovy rozhodl pouzivat integrovany program v systemu.
HDD je porad stejny, rozdeleny na C a D. C je system, aktivni, primarni. D je logicky. Takze s HDD jeho oddily jsem vubec nehybal. Pri prvni zaloze to umoznilo udelat bitovou kopii pouze disku C, takze jsem byl spokojen.
Jenze ted chci udelat novou bit. kopii a po kliknuti na nabidku vytvorit bitovou kopii je vse ok. Pak se v dalsim okne vybira misto, kam chci zalohu ulozit, to je taky ok. Jenze pak po prejiti do dalsiho okna, kde se vybira disk do ktereho chci udelat bitovou kopii a tam to ukazuje na problem. Uz nemam moznost vyberu disku, respektive tam je, ale je zasedla a neaktivni. Win se nejak rozhodly, ze potrebuji zazalohovat i disk D, kde mam asi 400GB dat a zadnym zpusobem jsem neprisel na zpusob, kde a jak z toho okna bitove kopie odstranit disk D. Prosel jsem napovedu a nic jsem nenasel. Na notebooku jsem zkusil to same. Tzn., ze uz na pc byla jednou vytvorena bitova kopie systemu a ted pri vyberu nove bitove kopie to bez problemu zalohuje pouze system C. Nevite nekdo, kde muze byt problem a proc se win na jednom pc rozhodl, ze potrebuje k fungovani, jak sam pise i bitovou kopii disku D?

Tohle je vytah z napovedy WIN7.

Pokud provádíte zálohování souborů pomocí nástroje Zálohování systému Windows, můžete při každém zálohování souborů nechat vytvořit bitovou kopii systému. Standardně bude tato bitová kopie systému obsahovat pouze jednotky vyžadované pro spuštění systému Windows.
Zajimalo by me, proc se najednou system rozhodl, ze ke spravne funkci potrebuje i disk D. Disky na ntb jsou uplne stejne rozdelene.

Dik za tipy.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny