Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přiřazení programového místa u DVD rekordéru Panasonic DMR-EX768

Zdravím,
dnes jsem si přinesl domu starší, ale funkční tento dvd rekordér: Panasonic DMR-EX78

Stáhnul jsem si z netu manual, ale přesto mi nejdou přiřadit stanice přímo k jednotlivým číslům jak já chci. Stanice automaticky naskákaly v pořadí kolem 800stého místa a já jsem za celé odpoledne :-( nepřišel na to jak je mám dát na místo, které je u nás doma obvyklé.

Poučené a nebo zkušené s tímto strojem( a podobným) děkuji za radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
DMR-EX77, ale asi to bude stejné. Dálkový ovladač Function Menu -> Ostatní funkce -> Nastavení -> La…
Zarniwúp 14.09.2009 21:17
Zarniwúp
S tím mám trochu problém. Ať nastavím profil který chci v menu nebo při guide, tento profil si dvd n… poslední
mp 20.04.2010 08:13
mp

DMR-EX77, ale asi to bude stejné.
Dálkový ovladač
Function Menu -> Ostatní funkce -> Nastavení -> Ladění -> Editace profilů
Vlevo bys měl mít v tabulce vypsány všechny naladěné programy (u mě jen analog, nemám digi tv), vpravo prázdnou tabulku Profil 1. Vlevo vyber program a žlutým tlačítkem přidáš do profilu. Postupně přidávej v pořadí, v jakém chceš mít programy. Až bude hotovo, ulož. Je to česky, neměl by být problém.
Vyskákej Returnem.
Profil pak vybereš přes tlačítko i, na dálkáči vlevo vedle Guide. Funkci výběru spustíš tlačítkem i, profil vybereš modrým tlačítkem. Měl by zůstat nastavený i po vypnutí rekorderu.
Já to po pravdě nepoužívám. Programy jdou přeházet i v základním nastavení hned po automatickém naladění, ale to se mi nechce zkoušet, takže nevím. Každopádně nějak jsem to kdysi srovnal, ale ty Profily jsou taky gut...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru