Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mohlo by to být chybným firmwarem?

WD ziaden problem s firmware nikdy nemal (WD neni sracka jak seagate) a ani ziaden novy FW nepotrebujes, a teda ani na ziadnom webe ziaden firmware neni. Inac skusat cpat na HDD firmware ked o tom mas evidentne len dost zahmlenu sajnu by bol velmi blby napad a skoncilo by to vyhodneim disku do smeti.

Nechapem odkial beres ze je to problem disku, nieco z neho pocut ked to nejde? Alebo jak si dosiel k tomu ze to je problem disku? Taky problem moze mat asi miliardu roznych pricin. Je to systemovy disk? Ak nie tak problemy prestanu ked disk odpojis? Ak ano tak skus iny SATA kabel, iny napajaci konektor zo zdroja, ked nic nepomoze tak mozes skusit reklamovat disk ale ci to bude uspesne tazko povedat (moze to byt problem ovladacov vo Win alebo ine problemy HW - doska, zdroj, atd).
Ked to je systemovy disk tak v prvom rade nainstalovat ovladace, prip. skusit instalit nanovo nacisto Win vcetne formatovania (aby sa vylucili viry) a ovladace z webu vyrobcu komponentov, a nic viac (nestrkat ziadne USB sticky nech to hned nezaviris) a testovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny