Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Seatavil jsem si comp,ale deska nereaguje (nesvítí LED)

Nakolko viacmenej suhlasim so Sandokanom neodpustim si poznamku...tak ti treba.
Namiesto toho, aby si si dal pc zmontovat profesionalom si si teraz zavaril a mas problemy a este ich aj dlho budes mat, pretoze riesenie je v nedohladne.
Na druhej strane ja som zacinal podobne takze k veci.
Podla vsetkeho to vyzera na vadny zdroj, ale moze to byt samozrejme aj doska, pripadne ten procesor, takze pokial nemas nahradne diely nemas sancu to zistit, cize musis to vratit len predajcovi, ktory ak je velmi ochotny, ti moze zdroj otestovat priamo na mieste, ak nie posle ho na reklamaciu, kde mu ho mozu po 30 dnoch vratit, ze je ok, lebo to bude ta doska...atd atd. Holt nevyhoda jed si chces nieco doma robit svojpomocne naco nemas vybavenia v pripade problemov, ktore bohuzial nastali. Cize ti nezostava nic ine len dufat, ze to bdue zdroja ze ti ho vymeni na mieste alebo len cakat, cakat a cakat.
P.S. Na predajcu nenadavaj, mne za 8 rokov, co sa hram s pc prisli uz pokazene procesory, disky, dosky, napalovacky. monitory, pamate priamo zo skladu...proste z casu na cas napriek roznym ISO kvalitny certifikatom vyprodukovat aj nepodarok, resp sa nieco pokazi "cestou".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny