Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo a ještě jsem si vzpomněl:-) Jak to mám udělat pokud budu chtít třeba právě ty vizitky udělat form…
Petr 21.02.2006 09:24
Petr
Zkus něco, co má kvalitní převod do *pdf. Takže tím by odpadl Zoner Callisto 3, ale můžu doporučit t… poslední
Zarniwúp 21.02.2006 14:29
Zarniwúp

Jo a ještě jsem si vzpomněl:-) Jak to mám udělat pokud budu chtít třeba právě ty vizitky udělat formou fotky ? Tedy poslat to jako celý arch nebo obrázek do fotolabu a potom to jenom rozstříhat...jde to nějak ? Mám problém v tom, že nemám barevnou tiskárnu a ta co po ní koukám je také čb laserovka. Udělat z těch vizitek zkrátka jednu velkou kvalitní fotku A4 a tu pak rozstříhat.

Zkus něco, co má kvalitní převod do *pdf. Takže tím by odpadl Zoner Callisto 3, ale můžu doporučit trial Zoner Callisto 5, to má export do *pdf perfektní. A to *pdf nenos do fotolabu, ale do nějakýho copy centra, nebo do reklamky. A4 (barevná, laser) ti tam ze souboru *pdf vysmahnou cca za 20,-.
Ten export do *pdf se dá i řešit nějakou virtuální tiskárnou (FinePrint apod.), takž vlastně i ten ZC 3 by šel. Ale ZC 5 (ne ZC 4) skutečně doporučuji.
Ještě pozor na fonty písma, pokud tam použiješ neobvyklý font, nemusí ho v copy/reklamce mít a nahradí ho jiným. Takže texty buď převést na křivky (zvětší se velikost souboru), nebo do souboru *pdf vložit i použité fonty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru