Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem O2, vyjednání individuální slevy nebo tarifu?

Používáme v rodině 2 datový služby O2 (internet). Souhrnná měsíční částka dělá asi 800 Kč (vše na jeden účet, na jednu osobu).

Je reálný si vyjednat individuální slevu nebo individuální tarif mimo ceníkových služeb? Jde mi buď o službu Dual SIM (ceníkově 113 Kč/měsíčně) nebo jednu SIM kartu s tarifem Internet v mobilu (ceníkově 150 Kč/měsíc).

Otázka zní, zda je vyjednání slevy vůbec reálný. Občas totiž narazím na tvrzení někoho v diskusích na netu, že má tarif mimo nabízených. Má s tím někdo kladnou/zápornou zkušenost?

Pavel

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Právě jsem volal na infolinku O2, problém s fakturací - nesprávně mi účtovali službu, která k datu z… nový
Pavel 29.10.2009 10:24
Pavel
Já jim zavolal, na jejich akci NET za 500,- a že prej pro nový je to. Tak jsem prohlásil ať mne zruš… poslední
paul 29.10.2009 10:40
paul

Právě jsem volal na infolinku O2, problém s fakturací - nesprávně mi účtovali službu, která k datu zřízení byla na 3 měsíce zdarma, a už druhý měsíc byla účtována.

S chlapíkem jsme to probrali, peníze mi vrátí v příštím vyúčtování. Rovnou jsem se ho zeptal na kompenzaci, jsem dlouhodobější zákazník a na datech jim sypu docela dost.

Nevyrazil jsem z něj vůbec nic! Tak nevím, ti co dokážou z operátora něco vyrazit, jak to asi dělají?

Pavel

Já jim zavolal, na jejich akci NET za 500,- a že prej pro nový je to. Tak jsem prohlásil ať mne zruší linku, a šlo to i pro mne. Vyúčtovali nějakou e-mail schránku, tak jsem zavolal, že nechci a prej příště odečtou. Jinak mám úevou linku od r. 1946 nepřetržitě.... A jsem spojař, takže jejich kecy, že něco nepljde pár dní odbývám prohlášením, že nevím proč by to nemělo jít, když je to otázka zadatlení na klávesnici. Pravda je ale, že při novém zřízení ADSL to fak musejí nejdřív natahat ručnš v rozvodě pčes splitery..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...