Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno WIN XP, naběhne jen černá obr. a myš

ale to jo, viz mia výše, a jak píšeš - další příspěvky z poslední doby.
jenže tento případ není stop v černé obrazovce těsně po začátku bootování windows, jemu najede i grafika (i když z ní vidí jen myš). jen svůj problém připsal do vlákna s v poslední době oblíbeným "výpalným virusem".

ale toto je klasika: ať už vadný ovladač, úchylně fungující antivir*, nebo nějaký nefunční shit co se automaticky spouští po startu. nebo ještě poškozený registr uživatele, jak jsem se domníval já.

*) ve firmě s doménovým prostředím - tuny korporátních nastavení: startovní a importní skript má 7mb, xp zabírají po startu přes 200mb, boot trvá 5 minut - jsme navíc přešli na nový antivir. (koho to zajímá, mcafee je nekompatibilní trus.) výsledek: pokud je firemní ntb mimo doménu, tato šílená kombinace běžně při startu vytuhne, konkrétně jakýsi škodlivý proces explorer.exe. a to máme anglickou resp. mui verzi windows, co už by mělo být kompatibilnějšího.
abych to svinstvo teď mohl mít doma spuštěné, zabíjím batkou 18 procesů (občas jen ze správce úloh, bez zamrzlého exploreru)

kdežto toto by mohl být triviální případ, léčitelný přihlášením v nouzovém režimu a opravou problému vypnutím nesmyslů, případně ověřením že jiný účet funguje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny