Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Závada na notebooku Acer - Prosím, zkuste poradit

Na to se mě lidi vždycky ptají když jim říkám diagnózu vadná deska na notebooku, nemá cenu opravovat. Všechno na téhle planetě se kazí a i ty pyramidy už jsou odrolené časem. Notebooky patří mezi elektroniku která se kazí hodně, je to dané přenášením, změnamy teplot, velkou hustoutou součástek a odfláknutím návrhu a osazení. Podle mě třetina ntb nepřežije 3roky.

Udělal jsi co jsi mohl na vyzkoušení co s tím je. Tohle "samovypnutí" je typicky vadná deska. Mám podobně pokažených acerů v bedně asi pět za poslední dva měsíce.Data z tama půjdou dostat ven. Nebuď smutný ten krám měl skoro pět roků ne tři viz datum první zmínky na czechu
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=3022 2.Tehdy se jeden model mohl dělat tak max půl roku,dnes se to zkrátilo snad na dva měsíce.

Prostě řekni v práci že to najednou nejde zapnout a hotovo. Pokud bys to nějak zapříčinil Ty /pád na zem,nalití tekutiny/ tak to v servisu poznají. Pokud to tam tedy bude firma posílat, odhadovaná cena vzhledem ke stáří je tak max. trojka, cena opravy tak šest a novej lepší od deseti.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny