Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Trillian Astra - facebook plugin

Ja tu moznost o ktorej pisal Kurt mam len pri kontaktoch pri ktorych sa mi nezobrazuje status, mam taky len jeden, ICQ system, ten sa neodporuca mazat, pri MSN nemam nikoho takeho. Inak vlastne tato moznost nema opodstatnenie, preto tam nie je. Preto odporucam vymazat sa navzajom, na oboch stranach. Mne to islo skoro vzdy, parkrat bol problem pri ludoch ktori museli preinstalovat OS, ale napravilo sa to hned.

Trillian nie je IMHO na vine, mne aj v novej verzii 4.x prisli ziadosti o autorizaciu, tiez som si pridaval kontakty ja a nikto nema problem s mojim statusom.

Neviem kto porovnava Trillian s Mirandou, ale suhlasim ze sa nedaju porovnat, Miranda je pre ludi ktori maju vela casu a nervov, ani jednym uz nemienim plytvat pre nejaku skladacku, ktora nema vsetky diely a mnohe sa spolu nedaju zlozit. Trillian v zaklade ma vsetko co potrebujem, Miranda aj po dlhych hodinach hladania, stahovania, instalovania nema ani polovicu! Je to samozrejme len moj nazor, vedel by som napisat viac, ale nechcem rozputavat flame a ako som povedal, koli tomu programu nemienim plytvat ani casom ani nervami.

Prave ma nieco napadlo - ked VSETKYCH vidis online, si urcite online? Trillian mal taky 'problem', ze sa zobrazoval online na chvilu a potom offline, aj ked bol offline a pokusal sa pripojit. zisti si ci si skutocne online a vazne si zalohuj ucet, je to jednoduche, nepotrebujes ziadne externe programy a potom si zmaz MNS ucet a pridaj si ho znovu, vsetko si este skontroluj, pri ICQ je problem ze sa pouziva len tusim prvych8 znakov, takze ked mas viac, zoberie ti to pri registracii, ale potom pri prihlasovani uz nie, musis zadat len prvych 8, neviem ako je to pri MSN, vyskusaj pripadne este starsiu verziu Trillian alebo iny program, ci ti to tam ide a skontroluj si nastavenia, porovnaj.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny