Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zjistit, co mi čmuchá na flashdisku

Ked tam strcis dve flashky tak si kontroloval ze obe maju priradene pismeno ktore nekoliduje s nicim inym? (sietove disky apod). Lebo napr XP ma v oblube priradit druhej alebo neznamej flashke pismeno ktore koliduje so sietovym diskom :-) Potom na nu samozrejme antivir (ani nic ine) nema sancu sahat.

Druha vec moze byt ze kolko je na tom suborov, a jakych. Prescanovat milion suborov bude trvat dlhsie jak 3subory na druhej flashke. Alebo aj ci mas vo Win povoleny autorun (ak mas prava mozes skusit zakazat autorun, napr. XPPro v gpedit.msc, system - zakazat autorun nastavit na aktivovat ci povolit (povolit zakazanie = zakazat :) Autorun totiz scanuje celu flash aby zistil jake tam su subory, aby potom mohol po polhodine vitazoslavne vyhodit okno s otazkou "co chcete s tym diskom robit?" :-)

Tretia vec moze byt indexovanie, skus si na zlozku alebo aj cely disk pravy klik - vlastnosti a skus zrusit tam niekde by malo byt zaskrtavatko ze povolit indexovanie. Alebo skusit vypnut sluzbu indexovanie.

Stvrta vec moze byt dementny windows search ktory vo Win defaultne neni ale da sa dosintalovat ako update (zastrelit toho v MS co to vymyslel), pozna sa podla ikonky lupy vpravo dole. Ak tam je tak skontrolovat pravy klik a tam miesta ktore prehladava a indexuje, ci tam nahodou neni aj pismeno toho flashdisku.

Viac ma nenapada :)

P.S. neni nahodou na tej flash nejaky autorun.inf?
P.S.2. moze byt ze tym ze spustis z toho disku .exe, tak antivir tym zisti ze aha, pribudol nejaky disk. Ked sa nespusti ziadne exe tak o tom antivir nevie, ak je nastaveny nech kontroluje len spustane veci, apod :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny