Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejpitomější film všech dob (varování)

Zakládám toto vlákno jako varování před sledováním opravdu debilních filmů.

Je jasný, že dojem z filmu je individuální. Jednomu se líbí, druhýho nenadchne. Přesto se jistě najdou filmy, který je prostě lepší nevidět a dát na rady těch, co už film (bohužel) viděli.

Můj tip je Ženy od hluboké řeky, v originále Woman from deep river (aka Cannibal Ferox).

Že je to fakt pitomost si lze ověřit např.:
http://www.csfd.cz/film/5847-zeny-od-hluboke-reky- cannibal-ferox/

Herecký výkony ubohý, reakce v mnoha situacích plitký a nejasný. Chování postav občas padlý na hlavu. Kanibalové místo masa jí střeva... Vytknout se tomu filmu dá asi úplně všechno!

Pavel

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A co Paranormal Activity? to už jste někdo viděli? ja osobně jsem větší blbost fakt neviděl. Všichni… nový
Wlcak 23.11.2009 12:53
Wlcak
Jurský svět, trapná vykrádačka Jurského parku. V tom filmu nefunguje naprosto nic, děj nedává smysl… poslední
Summ 06.04.2018 09:43
Summ

A co Paranormal Activity? to už jste někdo viděli? ja osobně jsem větší blbost fakt neviděl. Všichni ho srovnají¨(porovnávají) se Zahada Blair Witch, ale vedle toho filmu to ani neleželo. Prostě film oničem.

Myslím že kdyby jsem vzal do ruky Mobil a natočil jak se u Nás před panelákem krade Benzín a Auta tak je to daleko větší horor a více napínavé než toto..

Jurský svět, trapná vykrádačka Jurského parku. V tom filmu nefunguje naprosto nic, děj nedává smysl ani v rámci sci-fi - v parku mají neviditelného dinosaura (asi aby ho lidi neviděli :D ), který údajně neumí komunikovat s nikým, protože vyrostl v osamocení, ale pak si klidně pokecá s raptory, protože má v sobě trochu raptoří DNA (nekecám, taková blbost tam fakt je). Nesympatická otravná manažerka tam pobíhá na podpatcích a dokonce uteče T-rexovi! Děcka jsou taky nesympatická - přemoudřelý prcek a namachrovaný puberťák. Manažerka, které přejete smrt od začátku, samozřejmě nechcípne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru