Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno LG KU990 Viewty vs. Samsung S5230

Presne ten frikulinskej Samsung (jestli se teda bavite o S5230 Star) jsem vcera koupil jako darek k Vanocum a jen zbezne jsem se na nej podival a vyzkousel dotykovy displej, protoze jsem na to byl zvedavej. Ovsem zadny tlacitko falesnyho hovoru tam neni. Na boku je pouze tlacitko, kterym muzes zamknout/odemknout klavesnici a tim samym tlacitkem muzes v prubehu hovoru vybirat z dalsich voleb. Mimochodem ted jsem si na to zkusil i zavolat a ani pri mackani a drzeni toho tlacitka se nic nedeje. Bud mluvime kazdy o jinem telefonu nebo je to opet internetovy kec anebo se musi tlacitko premapovat (jestli to teda jde, to uz zkouset nebudu).
Takze zaver - bud tam zadny takovy tlacitko neni anebo pokud se da to, o kterym mluvim ja nejak preprogramovat, tak je pouze blbost tech lidi, ze si tam daji nejakou divnou funkci s falesnym hovorem. Za dalsi to tlacitko funguje tak, ze je musis stlacit a nejakou dobu drzet, takze je skoro vylouceny, ze si je nekdo omylem nejak v kapse zprovozni. Kazdopadne v tovarnim nastaveni neni mozne nijak spustit falesny hovor. Pokud to tam nekde v telefonu je, tak se to musi nastavit.
Prustup do telefonu v podstate kamkoli i do sms, jak jsem ted kontroloval je dost rychlej, zadny cekani. Displej je citlivej a dobre se pisou i sms, ale nevim jak jsou na tom jiny telefony, protoze dotykovy kraviny nepotrebuju. Jen se nejak divne presouva menu, ale to bude tim, ze neumim spravne soupat prstem pres displej. Chce to asi cvik.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny