Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem přepětí na portu usb

Dobrý den, prosím o radu mám asi pul roku herni myš A4tech a šla bez problemu.poslední měsíc se čím dal tim častěji při zapojeni myši do noteboku vyskytuje dole upozornění přeppětí na portu rozbočovače a myš přestane jít.Toto hlášení se nejčastěji vyskytlo když jsem s notebokem pohl ted to udělá kdykoliv po zastrceni myši do usb.Musí, Vás ujistit že to děla jen v mým pc v jiném funguje správně a cizí vypujčena myš stejneho typu v mym pc taky funguje bez problému.Děkuji za radu

Předmět Autor Datum
Vadný /při pohybu vyzkratovaný usb konektor/ zkus ho nepoužívat a použít jiný. Nejde o přepětí je to…
MM_tank 09.12.2009 20:03
MM_tank
Jenže ono to dělá v každem USB portu kdekoliv mys strčím tam se to stane. A nechapu že ta myš na jin…
Krank 09.12.2009 22:19
Krank
Tvoje mys muze byt nejak poskozena a ma vetsi odber nez mys tveho kamarada. Na jinych PC ma USB dost…
gd 09.12.2009 23:01
gd
Treba 2,5" disk napajeny z jednoho portu USB (ten potrebuje hodne "stavy" pro rozbeh). Ano, z vlast… poslední
Dale Cooper 09.12.2009 23:10
Dale Cooper

Jenže ono to dělá v každem USB portu kdekoliv mys strčím tam se to stane. A nechapu že ta myš na jinych pc pracuje normalně a v mym pc myš uplne stejna od kamarada taky pracuje normálně už jsme uvažovali že si je vyměníme ale toto není řešení.děkuju

Tvoje mys muze byt nejak poskozena a ma vetsi odber nez mys tveho kamarada. Na jinych PC ma USB dostatecny prikon, na tvem stroji mit nemusi. Muzou to byt i oba faktory najednou - vetsi odber + slaby prikon pro napajeni USB.

Jine veci ti na USB jdou? Treba 2,5" disk napajeny z jednoho portu USB (ten potrebuje hodne "stavy" pro rozbeh).

Treba 2,5" disk napajeny z jednoho portu USB (ten potrebuje hodne "stavy" pro rozbeh).

Ano, z vlastní zkušenosti mohu potvrdit. Stoletý 30GB disku (v ext. boxu) stačil jen kabel pro data, napájení nebylo třeba. Poměrně nový 160GB disk musí mít připojené i napájení z dalšího portu. Na mém PC (DELL) to utáhnou dva přední porty, na bratrovém (relativně novém) Fujitsu-Siemens Scaleo to musí mít jeden kábl vepředu a druhý vzadu, jinak to nejede.
Takže to, zda nějaké zařízení někde běží a někde ne nelze zobecňovat a nějak na tom stavět. Osobně bych se klonil k tomu, že je myš v háji zeleném.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru