Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reproduktory: jejich zapojení

Clovece ked mas nejake .avi v ktorom su len 2 zvukove kanaly, tak budu hrat 2 reproduktory a ziaden zazracny organizmus z toho neurobi "krasny prostorovy zvuk". Az si budes pustat film v ktorom je ulozeny 5.1 zvuk (napr. original DVD alebo avi ktore bolo urobene s 5.1 zvukom) tak potom budes mat krasny prostorovy zvuk.

To co chces je hovadina ktora pusti zvuk prednych repro aj do zadnych, co s krasnym prostorovym zvukom nema absolutne nic spolocne a z 2 kanalov v .avi alebo na hudobnom CD nikdy v zivote ziaden PC ani mimozemstania neurobia krasny prostorovy zvuk.

Ked nevies co si mas zapnut v realteku tak si doprcic pozri k tej zvukovke NAVOD. Alebo si daj do www.google.com slova realtek stereo upmix, alebo aspon opis co tam mas za nastavenia alebo urob screenshot a daj to sem alebo kurnik trochu iniciativy do toho daj. Uz som uplne alergicky na to "ja nevieeeem, pomooc" jak 1rocne deti dookola najhorsie ze este aj vo firme a clovek ma s nimi spolupracovat, uz ma dnes totalne vytocili, ach jo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny