Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem notebook, externí lcd, problém

Ahoj.
Obracim se na vás s žádostí o pomoc.
Můj problém: Dostal LCD Asus VW223B, chtěl jsem ho připojit ke svému notebooku Compal FL90 s grafikou GeForce 8600m GT. Nejdřív jsem narazil na problém s uzemněním (při připojení AC adaptéru se kazil obraz), ten jsem vyřešil. Vše fungovalo skvěle asi 5 minut. Pak jsem kvůli přemístění vypojil kabely, zapojil znovu a nastal nový problém - když pustím to externí monitor, tak se část (asi tak 7 centimetrů na výšku a přes celou šírku - na okrajích nejviditelněji) obrazu škube, ten škubající pruh či co to je jezdí zespodu nahoru a každou chvíli (asi tak po 15ti sekundách - minutě) to lcd zčerná a znovu se zapne.
Zkoušel jsem ruzné kabely, reinstall ovladačů grafiky, zkoušel jsem to lcd u jiných počítačů (tam funguje dobře) a zkoušel jsem druhej monitor u notebooku a i ten má stejný problém.
Nepamatuju se že bych mezi dobou co to fungovalo a přestalo udělal něco, by to mohlo způsobit (krom jak jsem již psal, vyndání a kabelů), na grafice jsem nic nepřenastavoval a grafika jako taková funguje (resp nevim jak přesně to ověřit, ale náročnější hry fungujou, takže zcela zničená neni), monitor notebooku funguje v poho. Jiné rozlišení a herze jsem zkoušel.
Zapomněl jsem zmínit že připojení je přes VGA, připojení přes usb a ezlink zkusit nemůžu, protože ten software nechce fungovat na xp64
Díky za případnou pomoc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem zjistil, že problém, vlastně oba problémy jsou softwarové. Nainstaloval jsem Linux, a tam j… nový
Cousland 30.12.2009 15:24
Cousland
pokud je monitor připojován přes D-SUB zkusi bych ve windowsu vypnout modem (pokud ho notebook má) nový
Nigfire 30.12.2009 15:59
Nigfire
Tak jsem vypnul modem (přes pravej klik na tento počítač -> spravovat -> správce zařízení -> modem -… poslední
Cousland 30.12.2009 16:42
Cousland

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru