Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nový antivirový program

..jelikož jsem je dostal k zakladni desce na cedečku oba jako bonus
to je trial verze - za pár měsíců si ji můžeš strčit do ...

máš to těžké: čím větší začátečník, tím víc potřebuje admošská práva, a tím víc pak potřebuje aby na každý jeho krok dohlížel antivir, antispyware, antičistič a antinastavovač registrů, antifirewall, antiproxy a antidns chránič, antianalyzátor kódu webstránek - a nakonec místo aby ti vychytralý "internet smart security" balík pomáhal, řešíš jen jeho problémy.

pozn.: ten "vyr" v nadpisu byl super - něco takového jsem ještě neviděl, škoda že se na to mod už nemohl dívat.

eset: nech si tu vpravo nahoře "eset" vyhledat, kolik už se s ním řešilo problémů. pokud nejsi lama co potřebuje antiochranu na všechno, kup si jen nod32 - samotný antivir se ti do obsahu webstránek a do připojení k netu nemontuje.
na druhou stranu - odtud přichází většina nákazy. řešením pro všechny systémy je omezený účet.

ad radek: "Omezeny ucet ti v dnesni dobe uz v zadnem pripade 100% nepomuze" - proč v dnešní době? co se změnilo na fungování omezených účtů?
a proč "100% nepomuze"? ale právě že jo - nekompromisně. právě pro domácí uživatele je letitým funkčním řešením.

nezavrhuji lidi kteří stahují cracklý sw a instalují ho, jejich boj - ti antivir životně nutně potřebují, protože instalaci udělají jen pod admošským účtem.
ale je blábol že se stačí vyhýbat warezu a pornu - instalační skripty pro instalaci trojanů / spyware najdeš všude, a omezený účet s nimi vyfakuje.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny