Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ministr utekl ze studia

Nechci sem "tahat politiku", link ale nevede na politickou debatu, ale na rozhovor známého ministra s paní Jílkovou; rozhovor však fakticky končí po první větě - však posuďte sami: webtv.idnes.cz

Pavel

[mod]Díky Mirkovi a Rce k přímému stažení zde: Rath.wmv (16.8 MiB) (anarchist)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo a mimochodem, jdu dneska do lekarny babicce pro prasek, prede mnou stoji taky nejaka babicka a le…
Redmarx 1 04.03.2006 18:30
Redmarx 1
Tak to je sprosťárna.
anarchist 04.03.2006 19:28
anarchist
Já se vlastně ani nechtěl vyjadřovat, protože do problematiky nevidím. Ale co mě teda opravdu vytoči…
L-Core 04.03.2006 19:38
L-Core
to víš, jsou to lidumilové a dělají to "pro lidi" :-D poslední
touchwood 04.03.2006 19:51
touchwood

Jo a mimochodem, jdu dneska do lekarny babicce pro prasek, prede mnou stoji taky nejaka babicka a lekarnice ji povida, tady mi to podepiste, tak ji to ta pani podepsala. Kdyz jsem vysel ven, tak tam jeste ta pani stala, tak jsem se ji ptal, co to tam v te lekarne podepisovala a ona mi rekla, ze mela nejake leky na recept a musela je podepsat.
Samozrejme jsem moc dobre videl, ze ta pani jim tam nevedomky podepsala petici za odstoupeni dr. Ratha. Tak a muze mi nekdo povidat, ze lekarnici nejsou sprosty smejdi. :!::!::!:

Já se vlastně ani nechtěl vyjadřovat, protože do problematiky nevidím. Ale co mě teda opravdu vytočilo, je text letáků, kterými jsou oblepené lékárny - hlavně "výpočet" toho, jací jsou lékárníci chudáci po snížení marží a o kolik procent je vlastně Ráth okradl a kolik strašně málo jim zbývá...

Okresní město na "okraji" republiky, 25 tisíc obyvatel - 10 lékáren. Včera jsme je u :beer: sčítali. Se divím, že to už dávno nezavřeli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru