Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Formátování a rozdělení HDD

A potom si urobis zalohu oddielu C: ...
...V pripade problemu mas obnoveny funkcny C: (Win+programy) z poslednej zalohy za 5minut.

Hmm.. OK, mozno XP, ale co Vista alebo 7*, kolko tak moze mat zaloha takeho OS a kolko moze trvat obnova systemu - a kde ulozit taku zalohu, na rovnaky disk / inu particiu? To nie je velmi bezpecne. A co aktualizacie OS a inych programov? Pri obnove je nutne vsetko aktualizovat. Potom service pack-y. Jasne, je mozne zalohu obnovovat, ale je to realne pri spominanych OS? Nie som proti, len zistujem ako to je, ja som taketo zalohy robil pri XP a nebolo to vzdy 100%tne, teraz nad tym opat rozmyslam, nie len pre seba.

Programy fungovat NEbudu.

Podla toho ktore. 95% programov ktore pouzivam ja by fungovali, fungovat nebudu pravdepodobne hlavne antivir, office, kodeky, ovladace...


Programy sa davaju na C:

Preco? Ja mam vacsinu programov na D: a ani pri zmene OS, napr. z XP na Vista som ich nemusel preinstalovat, v takom pripade je zaloha asi zbytocna a je nutne vsetko istalovat odznova.

* Nasiel som v komentaroch k programu DriveImage XML toto:

"Unfortunately Windows 7 is not supported yet."

Co to presne znamena? Nevytvori sa zalohou kopia particie C: ? Alebo nie je podporovane vytvorenie zalohy pri beziacom OS? Pamatam si ze Ghost sa bootoval s DOSu, takze ako to je? Chcel by som k novemu PC v buducnosti 7 a tento program sa mi paci, zaloha 7 bude asi trvat dlhsie, ale mam na to rychly externy e-sata disk, takze pre mna by to nebol problem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny