Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Formátování a rozdělení HDD

Ty instalujes program kazdy den? Ja instalujem program raz, a potom s nim 5rokov robim (nemusim zalohovat kazdy autoupdate, update sa urobi sam aj po pripadnom obnoveni zo zalohy). PC nemam na instalovanie ale na robenie/zabavu(hudba,videa atd, k tomu tiez netreba nic furt instalovat :)
P.S> vpodstate nejake zasadne zmeny SW vybavenia (zasadne novsia verzia apod) sa nedeju castejsie jak raz za rok (spravidla este menej casto) takze staci zaloha raz za rok (po tej zasadnej zmene) a tak to aj priblizne robim...

P.S.2. este k tomu BartPE: BartPE bol robeny len pre WinXP a da sa urobit len z neho. Novsie Win mozno maju nejaku vlastnu podporu pre boot (live) CD, pozri na webe DriveimageXML co tam pisu o bootovacom CD, ja som to uz dlho necital.
Vpodstate instalCD WinXP sa dnes uz vyskytuje uplne vsade, moze byt akekolvek aj stiahnute odkial chces tam sa nic nezistuje nepotrebujes ziadne licencne cislo, len to musi na vytvorenie toho bootCD natahat z instalCD WinXP nejake dll-ky. Jak si raz vytvoris to BartPE bootCD, tak installCD uz nepotrebujes. T.j. staci ti pozicat si installCD XP na hodinu.
... z visty mozes skusit vytvorit bootovacie VistaPE http://www.vistape.net/index.php, len neviem ci sa tam da nejak nadrbat ten driveimageXML plugin. Mozes skusit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny