Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem emailová adresa - odpovědi chodí v kopii

Uz som myslel ze som to vysvetlil :)
Zrejme je to tak ze zaujemca na ich strankach nedava svoj sukromny email. Ale urobi si tam u nich konto (meno heslo) zada co chce, a odpovede si pozera na tej stranke firmy A (prip. si to da preposielat z firmy A aj na sukromny email, ten ti ale firma A neposkytuje). T.j. zrejme ano maju tam vsetky tie mena skladovane a kazdy ten klient teda ma tam u tej firmy A nejake miesto, kam tie tvoje emaily posielas.
Technicky je to mozne a neni to ziaden problem (taky seznam.cz ma emailovych schranok 1000x viac jak firma A, a technicky to zvlada :), ide to cez tu firmu. Je to tak podla mna aj lepsie pre klientov (vpodstate klient nemusi mat ziaden email a odpovede si moze pozerat len na www strankach firmy A).

Co ma zaujima je ze preco ti to tak vadi, resp. preco by v tej firme A citali tvoje emaily. Ano maju na nich pristup ale ze by ich tam niekto vsetky cital? Zavisi od mnozstva, ale pochybujem ze by niekto platil zamestnanca za to aby citali cudzie emaily, ak by to nebolo pre tu firmu nutne :)

P.S> alebo je to tak ako pise navay nizsie, ze im to preposlal ten clovek (klient) sam z nejakeho dovodu... (staznost apod)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny