Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asi vada SB x-fi

Bych se chtěl zeptat mám SB X-Fi koupený asi před rokem je to X-Fi Titanium a má asi vadu ovladačů či HW vadu nevím prostě pod Windows XP když nainstaluji ovladače X-Fi Titania nelze některé PROGRAMY spustit a některé nejsou ovladatelné. Když mám Windows 7 tak tam vše zdánlivě funguje ale zlobí nahrávání jak mile začne jít signál do vstupu zvuk prdí zadrhává a koktá jako když zlobí digitální TV zvuk je prostě kostrbatý, nepomůže ani aktualizace ovladačů z Creative.com krom toho na syntetizeru soundfont na některých skladbách vynechávají bubny ale problémy jsou s nahrávání přehrávání je v pohodě. Stejné problémy jsem měl před 5ti lety se SoundBlasterem Live a musel jsem čekat až kdosi co si říká KxProject začal dělat ovladače místo creativu. Myslíte že se záruka vstahuje i na ovladače firma creative bohužel žádné jiné nemá.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak bolo to lepsie, ale znovu sa to zhorsilo, kde moze byt este problem, ma niekto tuto zvukovku a f… poslední
Dreamer 09.03.2011 14:03
Dreamer

Tak bolo to lepsie, ale znovu sa to zhorsilo, kde moze byt este problem, ma niekto tuto zvukovku a funguje mu bez problemov? Pripominam este moj problem:

Zvlastne, mam rovnaky problem ale nie pri nahravani, ale ked popri jednom programe ktory vydava zvuk zapnem druhy, alebo len prepnem okno na iny, alebo ten iny je ticho a potom vyda zvuk, napr. ked pride sprava, tak vtedy sa to "pokazi", je to uplne nahodne a zvuk je taky ako popisuje Honza, akoby s nejakym efektom. Prisiel som na to ako to opravit bez restartu - tray ikona, zmena modu na iny (Game, Audio Creation...) a potom spat - ale zvuk je dobry uz pri zmene modu na iny. Mam X-Fi Titanium PCIe a Win Vista SP2 32-bit. Problemy so spustanim programov ale nemam ziadne.

Aj ked problem mozem vyriesit za niekolko sekund, je to velmi otravne, niekedy to ide par tyzdnov a niekedy sa to pokazi aj 2x za hodinu. :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru