Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmizel mi oddil ,C,

konecne si sa naucil citat. Ano musis stlacit Esc, ked ti pise na obrazovke ze mas stlacit Esc (kedze ti tam ponukal opravit instalaciu na D: tak si tam predtym musel nieco sachovat s instalaciou Win na D:, inac by ti ponukal opravit C:)

Kde mas dolezite veci? Na C: alebo na D: alebo kde?
Dolezite veci si vykopiruj z C: na D: vo Windows.

Potom v instalatore potom ako stlacis to Esc prejdes sipkami na C: a zmacknes Enter. Potom sa ta bude pytat ci sformatovat das sformatovat na NTFS (a este bude okolo toho nieco kecat, tam mackaj co pise). Po sformatovani vsetko z C: zmizne, takze si najprv zalohuj vsetko z C: na D:, mas predsa beziace Windows a vidis v tych windows aj C: (ked nevidis tak si prirad pismeno v sprave diskov vo Windows)

P.S. este pred zalohovanim toho C: si vo Win zapni zobrazovanie skrytych a systemovych suborov (tentopocitac menu vlastnosti zlozky), aby si videl vsetky subory ktore by si mohol zalohovat, a hlavne si odzalohuj cely povodny profil z C: (C:\Dokumenty a nastavenia\prihlasovaciemeno\). Ked ta tam nepusti tak 1) vypni zjednodusene zdielanie (tentopocitac menu vlastnosti zlozky), 2) pravy klik na zlozku a v zabezpecenie si preberes vlastnictvo zlozky (ak mas WinXP Professional)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny