Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se dostat pro data do počítače, který hlásí, že je potřeba znovuaktivovat Windows XP home?

Dobrý den,

ve stolním počítači Fujitsu-Siemens s Windows XP home jsem kvůli rozšíření paměti flashoval bios. Po naběhnutí došlo k tomu, že mě to nechce pustit přes přihlášení, a chce to provést novou aktivaci Windows.

Zkoušel jsem aktivaci po internetu, ta neprošla. Zkoušel jsem aktivaci po telefonu, ta neprošla taky, prej si mám zavolat výrobci počítače. Tak jsem zavolal výrobci počítače, kterej na to vece, že mám přinést komp k nim do servisu, že mi tam prej do 14 dní udělají nějaký dmi flash nebo jak to říkali.

Měl bych dotaz, vzhledem k tomu, že tohle řešení nepřipadá v úvahu, nainstaluju do kompu úplně jiný systém, který nebude dělat tyhle obstrukce. Ale potřebuju se dostat k datům. Samozřejmě vím, že můžu vyndat disk, dát ho do jiného počítače nebo do externího boxu, ale to je dost pracné řešení, takže ten dotaz je v tom, jestli není možné tu výzvu k aktivaci nějak dočasně obejít, abych se dostal do systému a data mohl v nainstalovaných aplikacích jednoduše vyexportovat.

Předem děkuju za rady.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny