Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chyba při vypalování-chyba DAO

Kupujes zlavnene media a cudujes sa ze su naprd? Ja by som svoje data nezveril nicomu inemu ako Verbatim, a v ziadnom pripade by som ich nekupoval v nejakych potravinach v akcii (mozu byt nejake falosne neoriginalne)

Problemov tam moze byt viac, moze byt ze mechanika si nerozumie s mediami (stary firmware nepozna najnovsie kody medii), alebo zle detekuje rychlost media (to sa da nastavit rucne pred vypalovanim) apod.
Mozes skusit iny vypalovaci program, napr. CDburnerXP (www.google.com) je zdarma a jednoduchy. Skus nastavit vo vypalovacom programe rucne pomalsiu rychlost (napr. len 4x), over si ze mnozstvo dat ktore tam chces napalit neprekracuju 4,37GB (4 700 000 000 bytov), vo vypalovacom programe (aj v nere) sa da nastavit sposob palenia TAO namiesto DAO, mozes skusit.

P.S. to medium vypalene v ktorom sa ukaze 0bytov volnych - to si mozes pozret programom isobuster, a nim data vytahat (ak tie data potrebujes).

P.S.2 funkcnost vypalovacky si mozes otestovat jednym slusnym mediom (nejaky slusny Verbatim) a nie zlavnenym. Nemusis kupovat 50ks staci jedno.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny