Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno OEM Vista Home, HW reset v prubehu aktualizaci - cyklicky restart

Mne sa zda ze to menu je tam aj bez recovery partisny, aspon nejaky "test RAM" som tam tusim videl :-) ale ok ked to nemas v tom menu v F8 tak nic.
Rozmyslam jak to odrbat ale nic ine ma nenapada, to s tym instalacnym DVD a bodom obnovenia by bolo idelane (nasiel som to uz aj na dalsom webe, podobny problem a riesenie instalacne DVD a bod obnovenia (system restore)).

Este ked to je tych 10 sekund v tej viste nestihnes ctrl alt del a killovat procesy? :-) Za 10sekund sa toho da stihnut dost :-)
Alebo skus ist do ovl.panely autoupdate a rychlo vypnut autoupdate :-)

P.S. Inac nejak nechapem preco by sa to malo restartovat po 10sekundach, ze by to robil nejaky proces instalacny len tak bez opytania? Moze to byt aj BSOD, v tom pripade by som si urobil reg subor ktory v registry vypne restart pri zavaznej chybe napr. na plochu alebo USB stick a za tych 10sekund rychlo klikol na ten reg subor :) To su ale take veci na dlhe lakte, to skor zozenies spravne instalacne DVD...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny