Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mistní síť - jak vytvořit?

Muzete me prosim poradit jak vytvorit mistni sit :?
Dal sem "Síťová připojeni->Nastavit síť pro domacnost nebo malou kancelář->...Tento počítač se připojuje přímo nebo prostřednictvím síťového rozbalovče...." U pc me me internet normalne funguje
Mam to zapojeny tak ze mam wifi venku a ta me vede do krabicky predpokladam ze to je ten rozbočovače nevite co mam dal delat ? uz si stim lamu 2 dny hlavu
Změna předmětu, původně: Mistní síť (LaKr) (Kráťa)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Takže máš router s WiFi, ale jak na PC, tak na notebooku používáš připojení síťovým ( ethernetovým)…
nononot 08.02.2010 13:41
nononot
Zdravím vás, chtěl bych se zeptat mam notebook vista a mam bezdrat internet přijedu na chatu a nenal… nový
hh 09.02.2010 16:10
hh
dodavam nebo by nějak šlo zesílit signal mobileeem ?????????????? nový
hh 09.02.2010 16:12
hh
máš svůj vlastní dotaz, tak proč ho lepíš do cizího? nenalezne žádnou síť mam mobil a jestli by to… poslední
lední brtník 09.02.2010 18:48
lední brtník

Takže máš router s WiFi, ale jak na PC, tak na notebooku používáš připojení síťovým ( ethernetovým) kabelem. Na PC internet funguje a na notebooku po přeinstalaci Windows ne. Napiš typ notebooku, aby se ti dal poradit ovladač síťové karty ( předpokládám ten Broadcom, jak je psáno výše, Atheros je WiFi). Nastavení routeru a sítě bude popsáno v návodu k routeru, nebo si počti tady:http://www.xmaestro.com/view.php?cisloclanku=20060 90003 .

Zdravím vás, chtěl bych se zeptat mam notebook vista a mam bezdrat internet přijedu na chatu a nenalezne žádnou síť mam mobil a jestli by to šlo ňějak přes něj zasílit nebo z mého pevného přes mobil do notebooku ??? dodavam mam na noebooku blutut a na mobilu taky ale na pevnim ne a mam usb k mobilu
popř bych použil můj mobil 2 jeden dal k pc pevnym a druhy k notebooku

( nemám wifi a přeji si nic nekupovat )

máš svůj vlastní dotaz, tak proč ho lepíš do cizího?

nenalezne žádnou síť mam mobil a jestli by to šlo ňějak přes něj zasílit

signálem nejspíš myslíš wifi. je možné že na chatě opravdu žádné (ještě k tomu volné) wifi není, a pak ani není co zesilovat.
pokud myslíš zoufalé mobilní gprs/edge, signál možná bude, záleží co máš za operátora. navíc by tě to nejspíš stálo nějaký paušál - pokud ho už nemáš doma.
nebo bys musel koupit např. cdma modem pokud je tam signál, a platit o2 cdma paušál, to se taky vylučuje s tím že chceš užívat ale nechceš nic kupovat. (kde já jsem to jen slyšel - aha, komunismus)

nebo z mého pevného přes mobil do notebooku

ty máš nějaký internet na stolním pc? přes jaké připojení? pochlub se co to je za technologii, případně přesný typ krabičky pokud je nějaká u pc, případně typ konektoru do pc - pak by se dalo něco vymyslet.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru