Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tv na počítači

jak naladit dig signal na noteboku?když to dělám podle příručky a chci naladit stanice napíše to --The device cannot be detected or is not supported,,,co to znamená?

Předmět Autor Datum
Pro digitalni vysilani musis mit televizni kartu podporujici digitalni signal. Jako prvni pred vsunu…
gd 13.02.2010 11:42
gd
to všechno mám nainstalované,asi bude problém se signálem,ono to ladí ale nic nenaladilo,jsem z Mile…
alexmates 13.02.2010 12:48
alexmates
Anténa je základ. Potřebuje to stejnou anténu a signál jako běžná televize, nic speciálního v tom ne…
leo 13.02.2010 13:35
leo
The device cannot be detected or is not supported, Preklad: Zarizeni nebylo nalezeno nebo neni podp…
gd 13.02.2010 14:04
gd
The device cannot be detected or is not supported Nemas nainstalovany ovladac te karty (anebo je HW… poslední
mif 13.02.2010 14:06
mif

Pro digitalni vysilani musis mit televizni kartu podporujici digitalni signal. Jako prvni pred vsunutim do PC das nainstalovat ovladace v pripade USB. V pripade PCI/PCIe je postup obraceny.

Mas tedy vse koterktne nainstalovano?

PS: naucit se cist by take neskodilo. Jde konkretne o druhy bod na add . Je potreba si totiz uvedomit, ze za tim sedis ty a nikdo jiny. Bez podrobnejsich informaci se bude jednat jen o vesteni z koule.

to všechno mám nainstalované,asi bude problém se signálem,ono to ladí ale nic nenaladilo,jsem z Milevska a asi jsem v dolíku kde je špatný signál,zkusim to jinde a uvidim,jinak díky,
Ještě se zeptám,je třeba nějaká speciální anténa nebo stačí to obyčejná co mi k tomu dali?díky,popřípadně nějakej odkaz na dobrou anténu,

Anténa je základ. Potřebuje to stejnou anténu a signál jako běžná televize, nic speciálního v tom nehledej. Ty anténky, co se k tomu dávají, můžou stačit jen v místech s velmi dobrým signálem ( v přímé viditelnosti na vysílač apod.). V Milevsku je šance zkusit vysílač Votice (MUX1), Plzeň, Mařský vrch (MUX1) u Vimperka nebo snad Kleť ).

The device cannot be detected or is not supported,

Preklad: Zarizeni nebylo nalezeno nebo neni podporovano.

Toto nebyva hlaska o o signalu, ale problemu s HW zarizenim. Jak to muze ladit, kdyz to nenalezlo zarizeni? Zalezi take v jake fazi to hlasi... Ohledne signalu by to melo bezne hodit "no signal" nebo neco podobneho. Protoze jsi vsak nedodal jedinnou dalsi pouzitelnou informaci, vic ti asi neporadim.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru