Předmět Autor Datum
OMG, obrázek v doc. Nech to raději být, jestli ten počítač funguje. To neumíš Alt + PrintScreen?
karel 20.02.2010 22:28
karel
není to jedno?Já bych potřebovala spíše radu a ne poučování mimo téma...
daneva 20.02.2010 22:30
daneva
Třeba to někdo stáhne, zvětší, rozluští, čekej.
karel 20.02.2010 22:32
karel
Radu dal Karel.
Cat 20.02.2010 22:37
Cat
není to mimo téma, ani to není jedno. člověk který nezvládne ani alt+printscreen, ani uložit obrázek… poslední
lední brtník 21.02.2010 09:07
lední brtník
Určitě můžeš bez obav vypnout ICQ a Skype ... :puff:
Mates_RR 20.02.2010 23:01
Mates_RR
Pokial sa v tom nevyznáš,je pomerne "nebezpečné" čokolvek vypnúť.Poradiť presne nejde,pokial dopodro…
audax 21.02.2010 00:00
audax
NIC NEMOZES POVYPINAT. P.S. clovek ktory ti ukazal ten manager procesov ti zabudol povedat ze cokol…
MM.. 21.02.2010 00:07
MM..

není to mimo téma, ani to není jedno.
člověk který nezvládne ani alt+printscreen, ani uložit obrázek jako obrázek, nemá do automaticky spouštěných procesů co rýpat, protože nechápe co a proč dělá.

na printscreeny je formát .png
rozumnější je rovnou pořídit textový výpis, ať jdou jména procesů zadávat do vyhledávačů (tasklist /svc > tasklist.txt, nebo export do plain-textu ze starteru, nebo aspoň export hlavní hklm_run větve z registrů)

Pokial sa v tom nevyznáš,je pomerne "nebezpečné" čokolvek vypnúť.Poradiť presne nejde,pokial dopodrobna nepoznáme Tvoju zostavu,všetky používané programy,Tvoju konkrétnu prácu na pc-každý proces je naviazaný na další podproces,ktorý pokial nefunguje,môže vyvolať nepredvídané chyby.Ak nemáš prehlad o tom,čo je čo,a nastane nejaká chyba,bude velmi problematické ju odstrániť,ak ju spôsobí nejaký vypnutý proces,ktorý svojou nefunkčnosťou spôsobí kolaps iných procesov,ktoré sú naň naviazané.Zcela bez rizika môžeš prehodiť na manuál automatické updaty a kontroly aktuálnych verzií programov,ktoré si to kontrolujú online automaticky pri štarte pc alebo štarte príslušných programov,preriediť nepotrebné programy zo zložky "Po štarte",tým sa ušetrí pomerne dosť vela systémových prostriedkov,môžeš povypínať nepotrebné zvukové a grafické efekty,tie patria k najväčším žrútom pamäte a okrem estetického efektu nemajú žiadny iný význam pre chod operačného systému...do systémových services nedoporučujem siahať vôbec,na to použijem prirovnanie-čo nemusím dať do sviečkovej,čo tam môžem bez rizika vynechať,aby to bola originálna dobrá sviečková,aby nikto na chuti ani konzistencii nezbadal,že v nej niečo ,čo tam má byť, chýba ? Myslím ,že je to rovnako ťažká odpoved,ako odpoved na Tvoju pôvodnú otázku.....

NIC NEMOZES POVYPINAT.

P.S. clovek ktory ti ukazal ten manager procesov ti zabudol povedat ze cokolvek tam vypnes tak po restarte to tam bude zas nazad :-)

Ked chces odisntalovat nejaky program tak ovladacie panely - pridat ubrat programy. Odinstalovat mozes LEN program ktory VIES CO ROBI a teda vies ze ho uz nechces. Ked nevies co program robi tak si zadas nazov do www.google.com. Nazov PROGRAMU. nie procesy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru