Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nokia PC Suite vytěžuje CPU

Problém se týká Nokia PC Suite a telefonu Nokia 6303 Classic.

1) Odinstaloval jsem starou verzi Nokia PC Suite (dále NPCS).
2) Spustil jsem Nokia PC Suite Cleaner.
3) Stáhnul a nainstaloval jsem aktuální verzi NPCS (7.1.40.6)

NPCS mi funguje bez problémů, ale po ukončení programu mě na pozadí zůstává viset aplikace (viz obrázek), kterou nelze ani násilně ukončit a ta mi neustále vytěžuje CPU v relaci 75 - 100 %. Pomáhá jen restart počítače. OS je WinXP SP2.

Tak co s tím? :?:

V opačném případě mi doporučte nějaký freeware pro úpravu a synchronizaci kontaktů.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Oscanuj v nudzovom rezime pomocou superantispyware. Moze to byt aj svinstvo http://www.superantispyw…
MM.. 07.03.2010 00:43
MM..
PC je čistej. SL.exe jsem před chvílí zkontroloval na Virustotal. Čistý.
krtenek 07.03.2010 00:46
krtenek
Inac ziaden totaljasomborec.com ti nemoze napisat "cisty". Moze ti napisat len "ja som tam nic nenas…
MM.. 07.03.2010 01:00
MM..
Na virustotalu mas cca 40 programu, ktery jsou schopny ti to zkontrolovat, takze ti to muze rict pom…
Radek 07.03.2010 08:31
Radek
Dalsi "odbornik". CLovece pochop ze za prve mal skontrolovat CELE PC a nielen subor a za druhe aj ke…
MM.. 07.03.2010 15:40
MM..
Děkuju za tvoje rady. Je vidět, že jsi IT génius a já tvoje správné a jediné řešení nedovodil. Co se… poslední
krtenek 07.03.2010 18:21
krtenek

Inac ziaden totaljasomborec.com ti nemoze napisat "cisty". Moze ti napisat len "ja som tam nic nenasiel ale mozno niekto iny tam nieco najde". A to je sakra rozdiel.
Nabuduce ked to bude vytazovat skus odpajat vsetko z USB ze ci/kedy to prestane vytazovat.

SP3 by si nainstalovat mal, a aj vsetky dostupne updaty windows. Ked odmietas tak sa necuduj ze ta Winsracka v spojeni s dalsimi srackoprogramami blbne.

Na virustotalu mas cca 40 programu, ktery jsou schopny ti to zkontrolovat, takze ti to muze rict pomerne hodne a dost tezko najdes jinde podobnou sluzbu. Takze kdyz ti to tam rekne, ze je soubor cisty, tak je 100% jistota, ze zadny z tech programu nic nenasel (coz samozrejme neznamena, ze je to cisty, ale pokud nejsi reverzni inzenyr, tak to ani jinak nezjistis) a vzhledem k tomu, ze tam jsou ty nejznamenjsi, tak i ty mene zname, je skoro 100% jisty, ze po strance AV a castecne i spyware je ten soubor cisty. Dal ten jeho Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM) je dost dobry program na vyhledavani spyware. Je to alternativa Superantispyware, ktery rozhodne neni vselek na spyware a celkem casto nektery veci vynecha, respektive nenajde a MBAM si s nima poradi. Obcas si nekde neco stahnu a pak to zkousim ruznyma programama dostat pryc.

Service Layer mne na XP delal taky problemy a porad vytezoval CPU (a na pc nebyl zadny AV ani tebou zminovane znefunkcnovace). Nikdo nevedel proc a pak jsem se kdesi dopatral, ze to nekomu proste dela taky, ze je to neni prilis dobre napsanej program od Nokie a na nekterych konfiguracich PC dela proste tyto problemy s vytizenim CPU. Proste si v PC s necim nesedl a dost tezko se zjistuje s cim. Nemel jsem nervy na to, kvuli jendomu blbe napsanymu programu odinstalovavat dalsich cca 40 po jednom, abych zjistil, co to delalo a tak jsem dal program od Nokie pryc.
Castecny reseni je nastavit service layer ve sluzbach na manual a pak nedela problemy.

Dalsi "odbornik". CLovece pochop ze za prve mal skontrolovat CELE PC a nielen subor a za druhe aj keby tam bolo 3miliony programov ktore to skontroluju tak NEMOZES VEDIET CI JE TO CISTE. Je to nemozne technicky a proste svojim mozgom to nepochopite ptz patrite medzi 99% populacie.
Ked ste tu vsetci taki odbornici tak sa ja na poradnu mozem vysrat a aj to urobim, rieste si svoje kraviny sami.
P.S. to dotazovatel: problem vyrieseny urcite nemas, ale na to urcite prides sam... A ked si taky mudrc tak si to urcite aj sam potom vyriesis.

Děkuju za tvoje rady. Je vidět, že jsi IT génius a já tvoje správné a jediné řešení nedovodil. Co se dá dělat. Každopádně aktuálně problém nemám a kdyby se znovu objevil, tak ho budu řešit jinak.
Mimochodem: bez diakritiky se tvoje rady hrozně špatně čtou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru