Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde instalacia SP3

SPravil som komplet cistu instalaciu - recovery zo specialnej particie na Lenovo notebooku . ... idem nasledne stiahnut aktualizaciiu WinXP SP3, a pri instalovani mi zahlasi nelze overit integritu suboru update.inf. uistite sa, ze je v pocitaci spustena sluzba sifrovania. Fajn, sluzba bezi, cista instalacia, ako pozakupeni notebooku. Zlate Lenovo. Ani zadarmo.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No a uistil si sa ze je spustena sluzba sifrovania? Pravy klik na tento PC - spravovat - sluzby. Ked…
MM.. 22.03.2010 14:40
MM..
sluzba bezi . . . situacia vyriesena,a le neviem preco . . . instaloval som to u seba, poskytovatel…
lubik 23.03.2010 00:57
lubik
Mozno mal vcera problem samotny MS, vsetko od MS funguje nahodne, ziadna novinka :) Ja osobne si tah… poslední
MM.. 23.03.2010 13:56
MM..

No a uistil si sa ze je spustena sluzba sifrovania? Pravy klik na tento PC - spravovat - sluzby. Ked neni spustena tak ju spust.

P.S. inac otazne je ci to bola recovery na CISTY system, alebo na nejaky ktory si to ulozilo po XY mesacnom pouzivani a zaondiavani uzivatelom. Uisti sa ze si robil recovery na "manufacturing" stav (urob este raz a vol tam manufacturing stav).
Povypinaj vsetky antiviry co tam bezia (odinstaluj vsetky tie hovadiny). Az potom nieco instaluj dalsie.

sluzba bezi . . . situacia vyriesena,a le neviem preco . . . instaloval som to u seba, poskytovatel UPC . . . v praci poslytovatel Dial telecom, instalacia bez problemov . . . nic som zo systemom nerobil . . . iba preniesol v taske :-)
recovery manufakturing . . .

Mozno mal vcera problem samotny MS, vsetko od MS funguje nahodne, ziadna novinka :)
Ja osobne si taham / mam stiahnuty SP3 offline instalator, t.j. ten kompletny 300MB ci kolko balik, je to aj na webe MS da sa k tomu doklikat (vola sa to ze balik pre sietovych administratorov a specialistov alebo tak nejak). A SP instalujem vzdy offline (bez pripojenia k netu)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru