Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WIN XP na ME

:-(:-/ Trochu mě udivuje, že poslední a jediná odpověď v IT poradně je ve 14:05 (host) ... zřejmě to ostatní považují za "profláknutý" problém, ale dovolím si oponovat.
Postup jak stanovil "host" je skutečně optimální (u sebe doma, v práci a obecně tam, kde mám systém pod kontrolou), ale .... Případy kdy jste požádáni "příbuznými, známými, obchodními přáteli známých a buhvíjektoještězkombinovat) .... prostě tam, kde nemůžete odmítnout, je situace trochu jiná. Samozřejmě můžete zvolit tuhle čistou instalaci ... doinstalovat veškerý sw kde se najdou instalační média .... v průběhu budete ujišťováni, že NIC jiného na tom "písidle" nepotřebují ..... a následně budete "bombardováni" dotazy, PROČ nefunguje TO nebo TAMTO, když to tam předtím měli ... a ztratilo se ... atd. atd. ]:)..... a nakonec zaregistrujete takové ty podezřívavé pohledy, že jste se jim tam vnutili, a vlastně nic neumíte .....]:)
Takže v TĚCHTO případech dnes už VŽDY volím způsob AKTUALIZACE stávajícího OS na nový .. se zachováním téměř veškerých blbinek co tam uživatel za léta "nasázel". Na závěr proberu registry nějakým "clean" programem a ..... následně už ŘEŠÍM jen některé drobnosti.
Jistě ... není to ideální, ale pro tyhle domácí přátelské instalace asi nejlepší:-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny