Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PC Translator

Mno nevím co tomu řeknou tvurci,ale tu to máš,ale nevím proč nejdou fonty.
1. cast:
Èeštiny kuchynì je nezdravý ale chutná dobøe. Naše kuchynì jsou dobøe chutná a zmìna - øíše. Ona je podobní Nìmci kuchynì. Jíme pøíliš mnoho tuèných mas(hovìzí dobytèe, vepøový), knedlík a cukrový (koláè, buchty).Èeštiny kuchynì má také Specialiten: Vepøová peèene s knedlíky a zelím, øízkem (panniertes øízek) s bramborami, svob - peèení s houskovým knedlíkem, buchtami a ovocnými knedlíky
Jíme 5 krát na den (3 – 5mal dennì). Zaèínáme s tím snídaní od 6 do 7 hodin. Nìkdo snídat hodnì a nìkdo ne snídat. Já snídám jogurt s Mussli nebo chleba s Kasse. Do nìmecké snídanì nìco velmi malá a zdravý. Oni pijí èaj nebo kávy.
Pøesnídávka je v nìmèinì a Tschechis proti 10 nebo 11 hodin. Já snídám zpravidla chléb s Wurt nebo jogurtu, ovoce a Gemusse.
Obìdváme my proti 12 hodin. Jíme nejprve polévku, a potom hlavu - pokrm – to je maso nebo ryby s pøílohou, napøíklad knedlíkem, hranolky, rýží, kaší a bramborami. Po obìdì pøipijme kávì a jí zákusek – koláè, buchty, dort, dezert atd..
Do Nìmcù v týdnu jíst k veèeru studená - deska.
Já nemám žádné zkušenosti s nìmeckými kuchynìmi. Jsem nebyl nikdy do nìmecké restaurace a já mám žádné pøíbuzné v nìmèinì.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny