Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem tvorba webu ve FrontPage 2003

Vytvářím si webovou prezentaci ve FrontPage 2003 a narazil jsem na následující problémy:

- chtěl bych mít na webu objednávkový formulář a potřeboval bych, aby mi zákazník mohl jeho prostřednictvím odeslat textové soubory. Zjistil jsem, že je možné nechat si pomocí formuláře zaslat informace o zákazníkovi, které mi potom přijdou v mailu jako příloha, ale nenašel jsem nikde možnost zaslání nějakého extra souboru. Je to nějakým způsobem možné zajistit?

Pak ještě něco málo z psychologie webové prezentace:

- všimnul jsem si, že spousta lidí má na webu celkem hodně stránek, na kterých mají velice málo textu: mají to rozčleněné např. na úvodní stránku, ceník, kontakt apod. Abych pravdu řekl, tak mi to připadně trochu zbytečné, protože návštěvník potom musí rozklikávat hodně odkazů. Já bych asi chtěl sloučit úvodní stránku, ceník a kontakt do jedné stránky a přidat k tomu jen podkategorii s ukázkami prací (a případně ještě ten objednávací formulář. Připadne mi to přehlednější. Jde mi jen o to, jestli by to nepůsobilo neseriózně...

- napadlo mě, že bych mohl do ukázek práce nastavit na pozadí hudební soubory v MIDI. Velikost asi 10 kB, takže načítání by neměl být problém. Ve Firefoxu to sice asi nejde přehrát, ale IE a Opera se zdá, že to podporují. Opět mi jde o to, jestli by to nepůsobilo neseriózně a spíš kontraproduktivně (já jsem totiž na žádné stránky, které hrají, zatím moc nenarazil, ale možná to bude tím, že používám Firefox:-).

Za případnou radu předem moc děkuju.

Ne není to provokace. wasek si chce opravdu asi udělat stránky. (LaKr)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny