Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Druhy monitor k nottebooku

Ahoj, mam NTB Acer aspire 3690, k nemu se snazim pripojit TV. propojovaci kabel je: s-video--cinch--scart. Mno propojit se mi to podarilo ale obraz na TV je cernobily, jde mi jen o video, audio nepotrebuju, tak by me zajimalo v cem je problem ze obraz neni barevny? Zapojeni

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Za prve ak to chces mat takto pospajane kable, tak nastav si na TV ze na Scarte je composite a nie S… nový
MM.. 22.03.2010 21:01
MM..
inac ten kabel "Svideo -> cervena, zelena, modra" je nejaka blbost, to mas odkial? SVideo ma len 2si… nový
MM.. 22.03.2010 21:05
MM..
Uz ani nevim myslim ze to bylo pribaleny ke grafice HD4850. To nastaveni vyskousim, jinak na TV se n… nový
Zich 23.03.2010 09:29
Zich
Tak v ovladaci grafiky vyber pal/ntfs neni. Ani zadny composite vystup. Jedine co vybiram je rozsire… nový
Zich 23.03.2010 10:21
Zich
kup si kabel Svideo->Scart, a potom si na TV nastavis "Scart2-YC" a to je vsetko. P.S. to "HDTV_576… poslední
MM.. 23.03.2010 13:42
MM..

Za prve ak to chces mat takto pospajane kable, tak nastav si na TV ze na Scarte je composite a nie SVideo signal (zvycajne sa to voli tym ze si prepnes na iny "AV" vstup, taky u ktoreho v navode neni napisane ze to je SVideo, resp. vyskusas prepnut vsetky)
a za druhe aj na notebooku si musis nastavit (nastavenie ovladacov grafiky) ze nema davat SVideo signal, ale ze ma davat na vystup Composite signal, a ze ma davat na vystup normu PAL B/G.
Az to vsetko takto nastavis (ak na to mas vobec nastavenia) tak to pojde farebne s takym kablom jaky mas.
Zvuk sa bere z jacku pre sluchatka (Scart kabel snad ma vstup aj pre zvuk - t.j. kupis si kabel 3.5mm stereo jack -> 2xcinch, na zvuk)

Uz ani nevim myslim ze to bylo pribaleny ke grafice HD4850. To nastaveni vyskousim, jinak na TV se nastavuje: DTV / TV / scart 1 / scart 2_cvbs / scart 2_yc / komponent / PC-RGB / HDMI1 / HDMI2 / AV / S-video. Mam to nastaveny na scart 2 skousim prepinat na oba (cvbs i yc)

Tak v ovladaci grafiky vyber pal/ntfs neni. Ani zadny composite vystup. Jedine co vybiram je rozsireni ploch nebo naklonovat a podobne, v zalozce televize u nastaveni zobrazeni je Video standart: a tam vybiram /HDTV_576i50/ nebo /HDTV_720p60/ a podobne. Pal nikde.

kup si kabel Svideo->Scart, a potom si na TV nastavis "Scart2-YC" a to je vsetko.

P.S. to "HDTV_576i50" je vpodstate PAL a neni to ziadne HDTV, programator ma evidentne zmysel pre humor (alebo ten kabel co tam strkas je HDTV kabel a karta to detekuje, nestrkaj kabely jak ta napadne, neni to to same, aj ked to vypada stejne)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru