Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Legalizace Windowsu

Nyni mam zkusebni verzi windows xp home a chci si poridit win 7, ale pry potrebuji legalizacni verzi. Ta je ale drazsi nez normalne a na cene mi docela zalezi.
Slo by tam nainstalovat toto: http://www.alza.cz/microsoft-windows-7-home-premiu m-edition-32-bit-64-bit-cz-upgrade-dvd-verze-v-kra bici-fpp-nor-d148263.htm myslim tim to FFP
Je nejaka jina cesta, jak to zlegalizovat aniz bych si kupoval ten GGK??
Nesel by mi nejak jednoduse legalizovat ten muj nynejsi - Zkusebni verze win xp home (kdyby mi nakonec zustal XP, tak by mi to nevadilo)
Jedno vlakno staci. Pokracuj v povodnom. http://pc.poradna.net/q/view/496906-windows-7-32-b it-64-bit (fleg)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To na co si dal link je len UPGRADE a to znamena na to by si musel mat plnohodnotnu licenciu aj neja…
MM.. 23.03.2010 19:59
MM..
Takze tedy OEM nebo Retail? Zkusebni verzi jsem myslel toto (akorat Xp pochopitelne): http://compute…
Michal M 23.03.2010 20:11
Michal M
k XP nebola trial verzia (resp. posledna snad v r.1999 a tu urcite nemas :) Proste mas nejaky XP nea… poslední
MM.. 23.03.2010 20:13
MM..

To na co si dal link je len UPGRADE a to znamena na to by si musel mat plnohodnotnu licenciu aj nejakych starsich Windows (nechapem co myslis tym "skusobna verzia XP", ziadna skusobna verzia neexistovala, ak ich nemas kupene so stitkom a vsetko, tak Win7 "upgrade" pouzit nemozes)

k XP nebola trial verzia (resp. posledna snad v r.1999 a tu urcite nemas :) Proste mas nejaky XP neaktivovany (pouzivany v 30dnovej lehote), a teda upgrade verziu pouzit nemozes.
OEM asi tiez nie kedze pozeram ze ALZA zas pise u OEM dole v "Poznamka" ze musis kupit k OEM aj cely PC. Takze ostava len retail. Alebo OEM verziu XPcka (ta mala tusim inu licenciu). Prip. mozno este najdes kdesi v shopoch legalizacnu verziu XP (ono to bolo stejne jak OEM ale s trochu inou licenciu tusim). resp. toto co dal marekdrtic http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051400 8C0V6328MF5 je legalizacne XP, to sa da kupit samostatne, aj na stary PC.
No, MS provokuje riadne s tym OEM, su to zmrdi. Preco si nekupil Win spolu s PC?

Zpět do poradny Nahoru