Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s vyberou routera

Ako povedal MM...nejde o hw, hw je skoro vsade rovnaky, maximalne su to nejake klony, pomerne podstatny cast tvori fw.
Uz som to tu 2x spominal, predavam aj satelitnu techniku a pri jednom modele zacali cinania klonovat sami seba, ako posledna prisla jedna firma s ultralacnym modelom, ktory bol asi 9 generaciou klonu (klon naklonovali a nieco ubrali a ten naklonoval niekto iny a nieco ubrali...) a mal 90% poruchovost.
Dalsi priklad...pred par rokmi prisla na sk firma stojaca za znackou D-COM s vlastnym lacnym modelom dsl routra. Pomerne vela ludi si ho kupilo a potom trpko olutovalo. Model zamrzal nahodne a pravidelne pri icq klientoch. Preco som nikdy neskumal, bolo mi to jedno ja som predaval len osvedcene SMC.
Simulovat sietovu prevadzku nemozes, da sa to len priblizne a aj to ti bude trt platne, pretoze chyby sa mozu ukazat az neskor a nie pri 1h teste. Pomerne dobry testom je zapojenie torent klientov na kazdom pc a vytvaranie stoviek threadov.
Cely trh sa moze delit na klasickych oem vyrobcov, "poloprofesionalnych", a spicku. Ty si si vybral prvu skupinu, takze necakaj od toho zazraky, ale zaroven nebudes sklamany.
Pokial chces naozaj zarucenu kvalitu, opat davam do pozornosti riesenia zalozene na Mikrotiku. Vyborna spolahlivost, obrovska skalovatelnost, bohuzial nutna znalost sietovej problematiky. Vykon zavisly na volbe hw, pre firmu staci kludne aj RB riesenie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny