Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem problém s naběhnutím PC musím koupit 24pin zdroj?

Mám základní desku s Nforce4 s939, A64 3000+, GK GigaByte 6600, HDD seagate PATA 160GB a 200GB, 2x512DDR 400MHz, a zdroj Fortron 350W 20pin na základní desce je však konektor pro 24pin zdroj ale přesto jde zdroj zapojit a jede to ale mám problémy se startováním Wokna mě naběhnou většinou až na 3tí pokus prostě při zapnutí počítače jen černá obrazovka (někdy se nezapne ani obrazovka takže nenastartuje ani bios) a nic se něděje tak to musím vždycky několikrát restartovat a pak to naběhne a je to bez problémů nemůže dělat problém že mám jen 20pin zdroj? nebo co to má za vliv mít 20 nebo 24pin? má to mít větší stabilitu nebo na co to je když to jede i na 20pin? Připomínám že to je značkový Fortron 350W.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ta to su z toho jelen uběhlo 3/4 roku a celou dobu to bylo absolutně bez problémů a teď mě to začalo…
Keeper 18.10.2006 13:12
Keeper
Nebydlis nekde "na samote u lesa"? Jake mas napeti v siti (generatoru ;-))? Nejezdi kolem tebe drezi…
mif 18.10.2006 17:25
mif
Bydlím normálně na vesnici a mám záložní zdroj takže mě kolísání napětí snad vykrývá tím to určitě n… poslední
Keeper 20.10.2006 10:48
Keeper

Ta to su z toho jelen uběhlo 3/4 roku a celou dobu to bylo absolutně bez problémů a teď mě to začalo dělat uplně to stejný zase musím několikrát restartovat než mě najede systém tak nevím jestli "stárne" HW a už nestíhá nebo čím to zas je, nic sem s tím nedělal a najednou z ničeho nic to začalo dělat to stejný co před 3/4 rokem a je divný že po zapnutí se to zasekne pokaždý někde jinde někdy nenajede ani POST a z toho se to zase někdy zasekne když už se načítají XPčka.

Bydlím normálně na vesnici a mám záložní zdroj takže mě kolísání napětí snad vykrývá tím to určitě není, zdroj sem nevymněnil ale říkám že to jelo od té výměny pamětí naprosto bez jediné chyby naprosto stabilně, jinak kondíci okolo CPU vypadají OK jako nové, Test Pamětí OK už sem si s tím pořádně vyhrál abych nastavil nejnižší možný stabilní časování. a chladiče taky OK na CPU se ani nehne a na GPU je pasiv (skřín mám otevřenou a na hmat docela vlažnej, při nezatížení samozdřejmě) a na základovce taky OK. Dodávám že až PC nastartuje tak je naprosto stabilní jenom ty starty.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru